The grey house

There’s a lot of grey color in this apartment. It’s a great example that grey does not eqaul boring. I especially like the kitchen. And there’s a nice detail: Superfront sideboard. They have some really cool Ikea hacks available.

Denna gråa lägenhet säger nej till uttråkning. Och kolla Superfronts bord, vad fin!

Harmaa, tuo aliarvostettu sisutusväri. Harmaa ei todellakaan tarkoita tylsää. Katsokaa vaikka tämän asunnon keittiötä. Ja mikä helmi: Superfrontin sivupöytä “in action”. Tsekatkaa, miten Ikeaa voi tuunata tyylillä 🙂

Photos / Bilder / Kuvat: Fantastic Frank

Grey Scandinavian Interior decoration and inspiration

grey2

grey3

grey4

grey5

grey6

grey7

grey8

grey9

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *